vagtel

Vi klarer naturligvis broderi og eller tryk af logo, slogan og ligne på alle vores forklæder, forstykker m.m og som noget helt nyt Laser af logo i vores læderprodukter, giver et rigtig flot og unike look, sej måde for jeres firma at brande jer hele vejen rundt.

Vi laver gerne en helt uforpligtende korrektur og tilbud, vi skal blot bede om jeres logofil, info om hvilke/n forklæder, forstykker eller form for uniformer i ønsker det på, samt ca antal i forventer at skulle bruge. Mangler i skjorter, jakker, huer eller andet tjek vores online shop Imagewear.dk/uniformer til hotel og rest.

Vores historie

Imagewear.dk er ejet af ECR ApS beliggende i Assens på Fyn.
Vi slog vores døre op tilbage i 2005 og er siden hen blevet en trost leverandør til en meget bred vifte af cafeer - restauranter - hoteller - delikatesse forretninger - bryggerier i ind og udland.

Vores metode

showroom_chef

Vores Service

Vi takker dem for deres interesse i vores produkt webside forklæder.co hvor vi bringer et udvalg af vores forklæder og forstykker.

Forklæder.co er administreret og ejet af Imagewear.dk v/ ECR ApS.
Imagewear.dk er Danmarks største kollektiones udvalg i uniformer, arbejdssko og udstyr til Hotel - Restaurant og relateret erhverv.
Forklæder.co er en info side hvor vi bringer info og billeder om vores mange forklædemodeller og ikke mindst info om nye modeller der hele tidne bliver tilført vores kollektionen.

Vi har leverandører i store dele af verden som alle er udvalgte efter deres unikke produkter, nytænkede modeller og som går ind for de samme kvalitets krav som vi stiller, ydermere er vores målsætning alt kun at forhandle produkter fremstillet under ordnede produktionsforhold samt arbejdsvilkår for de ansatte, derfor støtter vi hvor muligt også op bag Fairtrade og genbrug.

Vores historie

Vi sidder klar til også at klæde jer på

Vi er et meget motiveret team, vi elsker at klæde team på, løse et 'look' som vil bære og fremme jeres firma look - udstråling.

 

Direktør Kurt Sjøberg

Kurt Sjøberg

Salgschef

Kurt, elsker fornyelser, kvalitets og at være på forkant med trends og nyheder inden for arbejdstøj til hotel - restaurant og relateret erhverv. Fornyelse frisker

Lone Nedersee

Lone Nedersee

Salg og Support

Lone har en bredt erfaring inden for tekstiler fra detailbranchen og B2B
Ring eller skriv endelig - Jeg hjælper meget gerne

Vi er mange der er klar til at hjælpe

Et helt team står klar...

kun for dig

Vi elsker i samarbejde med dig og dit team at finde den helt rigtige udstråling og look i forklæder og meget mere, så kontakt os idag for spørgsmål, priser og meget mere.

Vores team, alt fra bogholder til pakkedamer med flere, vi sikrer en personlig kundeservice

Næste trin...du er tæt på

Kontakt os idag for en snak om jeres ønsker, vi er klar til at hjælpe.

Helt uforpligtende tilbud på forklæder - logo broderi - logo tryk